SZÁLLITÁS, BEÉPITÉS ORSZÁGOSAN - Tartályház.

TARTÁLYOK | SZENNYVIZTISZTITÓK | OLAJFOGÓK | ZSIRFOGÓK | MEDENCÉK | BORTARTÁLYOK

Construma 2016 április 6-10

CONSTRUMA 35. Nemzetközi építőipari szakkiállítás

A kiállítási csokor zászlóshajója, a hazai legnagyobb építőipari szakkiállítás. Piacvezető szerepét immár 35. alkalommal bizonyíthatja 2016-ban. A közép-kelet-európai régióban már vezető szakkiállításként tartják számon. Energiahatékonyság - design – innováció A legújabb megoldások, termékek bemutatásának legideálisabb helyszíne a CONSTRUMA. 

Az innovatív építőanyagok, építési termékek, megoldások iránt mind a szakmai közönség, mind a nagyközönség oldaláról erőteljes az igény. A látogatók nyitottak az új megoldásokra, keresik az energiahatékonyságot segítő termékeket és egyre inkább előtérbe kerül a választásnál az igényes design szempontja is. A kísérő programok is ezen témák köré szerveződnek. 2016-ban Innovációk az építészetben címmel nemzetközi kitekintésű konferenciát is szervezünk.

Építőanyagtól a tetőig A kiállítás leghangsúlyosabb tematikái a nyílászárók, kapu árnyékolástechnika, üvegipar (FRONTÁL), a tetőfedés, homlokzatépítés, bádogosipar (DACH-TECH), a víz-, hő- és hangszigetelés (INTER-ISOLA), az építőanyagok. Növekvő érdeklődés mutatkozik az építőgépek területén is.

A világítástechnika, az épületvillamosság témaköre (ELECTROLIGHT) is növekvő kiállítói részvétellel erősödik évről évre. A legújabb trendeket, a téma legaktuálisabb kérdéseit egy önálló konferencia keretében mutatják majd be a téma szakemberei. RENEO 4. Nemzetközi megújuló energia szakkiállítás Az egyetlen hazai, kifejezetten zöldenergia témával foglalkozó szakkiállítás. A megújuló energia mellett az épületgépészeti megoldások és termékek bemutatására is lehetőséget biztosít. A kiállításon egyre nagyobb teret kapnak a költségoptimalizálást segítő, legmodernebb épületautomatizálási rendszerek. A városgazdálkodás, infrastruktúrális fejlesztés kapcsolódó területeinek is bemutatkozási lehetőséget biztosít a RENEO. 2016-ban a vízgazdálkodás, vízkezelés témakörével bővül a tematikánk.

OTTHONDesign 5. Otthonteremtési szakkiállítás A CONSTRUMA csokor stabil részét képező kiállításon a konyhatechnológiától a fürdőszobán át a nappaliig minden megjelenik, ami a lakásbelső kialakításához szükséges lehet. A kiállítás sikerét jelzi, hogy területe évről évre nő, 2015-ben már két pavilonban került megrendezésre. Középpontban: design és innováció A kiállítás a kezdetektől törekszik a legújabb hazai design trendek bemutatására, színvonalas termékkörök megjelenítésére. 

Az OTTHONDesign kiállításon egyre több gyártó és nagy márka képviselteti magát bemutatva legújabb fejlesztéseit. További információk a www.otthon-design.hu oldalon

CONSTRUMA KERT 5. Dísznövény és kertépítészeti szakkiállítás és vásár A hazai legnagyobb építőipari-otthonteremtési kiállításcsokor, a CONSTRUMA szerves részét képezi a CONSTRUMA KERT kiállítás. A kerttervezés, kertépítés, kertkultúra tavaszi nagy seregszemléje a látogatók számára is egyre vonzóbb, 2015-ben a kiállítási csokor közel 50.000 látogatójának 13%-a elsődlegesen e témakör miatt látogatott ki a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba. 

A CONSTRUMA KERT a leglátogatottabb tavaszi dísznövény és kertépítészeti kiállítás hazánkban. További információk a kiállításról: www.construma.hu/kert oldalon.

Forrás: construma.hu