Szennyvíztisztító beépítő csomagunkat Békéscsabán rendelték meg tőlünk, és ez a csomag több lépésből állt, amelyek alapvető fontosságúak a hatékony és megbízható rendszer működéséhez. A csomag négy különféle tételt tartalmazott. Első lépésként egy művezetői helyszíni bejárást végeztünk, amely során alaposan felmértük a területet és elkészítettük a részletes beépítési tervet. Ezt a tervet irodánk gyorsan, mindössze három munkanapon belül egyeztette, hogy minden szempontot figyelembe vehessünk, és biztosítsuk az ügyfél elégedettségét.

A következő lépés a szivárogtató mező kialakítása volt, amely szintén egy kritikus részét képezi a rendszernek. Ehhez speciális anyagokat használtunk, mint a perforált drain szivárogtató csövet, geotextíliát, fóliát és osztályozott kavicsot. Ezek az anyagok biztosítják, hogy a szivárogtató mező hatékonyan és megbízhatóan működjön, elkerülve a vízszivárgást és hozzájárulva a rendszer hosszú távú teljesítményéhez. A munka során külön figyelmet fordítottunk arra, hogy minden egyes anyag a legmagasabb minőségi szabványoknak megfeleljen, hogy a végeredmény a lehető legjobb legyen.

Ezen kívül a csomag tartalmazott egy 10 méter hosszú KG PVC cső bekötését, amely elengedhetetlen a szennyvíz hatékony elvezetéséhez. A PVC cső telepítése precízen történt, hogy biztosítsuk a szennyvíz zökkenőmentes áramlását a rendszerben. A csomag része volt továbbá egy tartálymagasító elem elhelyezése is, amely lehetővé teszi a tartály szintjének szabályozását és hozzájárul a rendszer teljesítményéhez. Ez az elem segít abban, hogy a rendszer stabilan működjön és alkalmazkodjon a változó szennyvízszinthez.

A beépítő csomag minden egyes eleme a szennyvízkezelési rendszer optimális működését szolgálja, és hozzájárul a hosszú távú megbízhatósághoz és problémamentes üzemeltetéshez. A szivárogtató mező, a PVC csőbekötés és a tartálymagasító elem mind fontos szerepet játszanak a rendszer hatékonyságában. A projekt során végig ügyeltünk a pontos munkavégzésre, a szakszerű telepítésre és a minőségi anyagok használatára. Célunk volt, hogy az ügyfél számára a legjobb eredményt biztosítsuk, és minden technikai és minőségi követelménynek megfeleljünk.

Ügyfeleink elégetettek voltak szennyvíztisztító berendezésünkkel, és annak telepítésével.