Szennyvíztároló tartály a grünwaldtól beépítés 5 napon belül.

Szennytároló teljes körű beépítése akár 1 nap alatt

Telítettség visszajelző

5 köbméter feletti szennyvíztároló tartály rendelés mellé ajándékkal kedveskedünk

Grünwald

A beépítés művészete

Hiszünk abban, hogy a szennyvíztároló rendszerek beépítése gyorsan és kulcsrakészen művészet.

Munkatársaink átveszik a teljes terhet a megrendelő válláról, és szervezetten, illetve magas szaktudással dolgoznak, hogy elkészüljön a tökéletes mű.

Emellett minden munkafolyamat egy helyen összpontosul, amely 100% garanciát jelent.

napon belüli telepítés

Beépítés akár 1 nap alatt

Saját szállító és beépítő géppark

Több éves tartály beépítés tapasztalat

10+ beépítő csapat

Szakemberek egy helyen

labda_ajandek_minden_5m3 feletti tartaly_rendelese_es_beepitesekor
szennyvíztároló, emésztőgödör tartály; eladó szennyvíztartály; emésztő szállítás; emésztő árak; szennyvíztároló tartály; szennyvíztároló; szenyvíz tartaly; műanyag szennyvíz tartály eladó; +szennyvíz +kiépítés; szennyvíztároló építés; szennyvíz tartály; műanyag tartály gyártás; műanyag tartály ár; emésztő tartály; szennyvíz aknák; műanyag emésztő; tartály gyártás; +szennyvíz +beépítés; +szennyvíz +telepítés; emésztő építés; műanyag szennyvíz tartály; műanyag emésztő tartály; szennyvíz tartály eladó; szennyvíz tartály árak; ülepítő tartály; emésztőgödör ár; szennyvíztartály gyártás; emésztő tartály eladó; szennyvíz tárolás

Szennyvíztároló = Nyugalom

A Grünwald szennyvíztárolási megoldása, a föld alá süllyeszthető, tartós, zárt tartály, illetve a hozzá kapcsolódó, minden engedéllyel rendelkező beépítési szolgáltatás biztosítja, hogy az igényeidhez méretezett, biztonságos rendszer legyen a végeredmény. A telítettségi visszajelzőnknek köszönhetően mindig tudni fogod, hogy működik a rendszer. 

+ Légy részese az ecolifestyle-nak és spórolj akár százezreket!

vajon Miért a Grünwald szennvíztároló rendszer a legjobb megoldás?

Grünwald szennyvíztároló, a legjobb megoldás, 1 napos telepítésre tervezve.

szennvíztároló rendszer, kulcsrakészen a Grünwaldtól

Grünwald zárt szennyvíztároló rendszerek, akár kulcsrakészen

Országos

beépítés

A beépítést hatóságilag bejegyzett szakértőként, és hatóságilag minősített termékkel

Magas szaktudású, hitelesített, emellett gyártói technológiával felszerelt beépítőcsapat végzi

1 munkanap alatt!

5 + 5 év GARANCIA!

Talajvíz esetén kérje egyedi árajánlatunkat

Kérj most ingyenes árajánlatot szennyvíztároló tartályainkra, és rendszereinkre!

Munkatársaink szervezetten, illetve magas szaktudással dolgoznak,
hogy átvegyék a teljes terhet a megrendelőink válláról.

Válaszd ki,
hogy milyen tartályra/rendszerre vagy kíváncsi, és kérd árajánlatunkat!

Szakértő kollégáink azonnal elkészítik az előzetes árajánlatot, és emailben elküldik neked.

Ha bármilyen kérdésed van az árajánlatunkkal kapcsolatban, akkor szívesen segítünk a tartály szállításával és elhelyezésével kapcsolatban.

Ha rendszert szeretnél beépíttetni, akkor egyeztess időpontot kollégáinkkal a helyszíni felméréshez.

Az írásos megrendelést követően rugalmasan egyeztetjük
a szállítást
és a beépítés időpontját
az igényeidhez igazodva.

Csapatunk gondoskodik a tartály gyors és biztonságos kiszállításáról, telepítés esetén hatóságilag elfogadott beépítéséről.

Néhány hasznos információ a termékeinkkel,
és a rendszereinkkel kapcsolatban

Mekkora tartályt válasszak?

A kérdés pontos megválaszolásához előnyös tudni, hogy átlagosan mennyi a havi vízfogyasztás, illetve, mennyi időnként szeretnél szippantani. Hozzávetőlegesen egy fő 80-110 l vizet használ fel egy nap. Ha átlaggal számolunk egy 4 fős család életvitelszerű használatánál egy 10-12 m3 tartályt kb. havonta szükséges szippantani vízfelhasználástól függően. Érdemes figyelembe venni, hogy a szippantó autók kapacitása rendszerint legalább 5 m3. Amennyiben neked a teljes kiszállás, szállítási költséget szükséges fizetni, célszerű minimum 5 m3 tartályméretet választani, hogy a szippantó autó a teljes űrtartalommal távozzon. Mindig a szippantó autó szállító kapacitásához mérten, legalább 1m3-el nagyobb tartály választását javasoljuk, feltételezve, hogy a szippantó autó nem tud pontosan tartály megtelés állapotában a helyszínre érkezni. Cégünknél a legtöbb tartályméret megtalálható, így biztosan megtaláljuk a számodra legoptimálisabb megoldást!

Van-e lehetőség helyszíni bejárást igényelni?

Természetesen van rá lehetőség és mi is minden esetben javasoljuk. Amennyiben előzetes árajánlatunk elnyerte a tetszésedet, egy szakértő kollégánk, előre egyeztetett időpontban kimegy a szóban forgó helyszínre, felmérni a telepítési környezetet, tudtok egyeztetni a tartály helyéről, felmerülő kérdésekről.

Végleges, személyre szabott költségvetésünket ezt követően küldjük meg, amely tartalmazza a konkrét helyszínre vonatkozó árakat, pontos csövezési hosszok stb. függvényében. A helyszíni bejárást általában akkor szoktuk elvégezni, amikor az épület alapja áll és a szennyvízkiállás tudható.

A berendezésnek milyen távol kell lennie az épülettől, növényzettől?

A tartály, valamint az épület, kerítés vagy növényzet között 2 m védőtávolságot elegendő tartani.

A szennyvízkifolyás az épületből eléggé mélyen, 80-90 cm van a talajszinttől, a legtöbb piacon lévő tartály maximum 30-40 cm földtakarást bír csak el. van esetleg megoldásuk?

A kérdésre a válasz: igen! Minden tartályunkat és rendszerünket, úgy méreteztük, hogy maximálisan 100 cm földterhet elbírjon, mindenféle betonozás, teherelosztó födém kialakítása nélkül! Ezzel nem csak a beton költségét spórolod meg, hanem időt is nyersz, mivel nem kell megvárni a visszatemetéssel a betonkötési idejét! Egyéb piacon lévő termékeknél a gyártók a tartályok elé átemelő aknákat javasolnak, ha túl mélyen jön ki a szennyvízcső. Forgalmazott rendszereinknél erre nincs szükség, így megspórolod egy plusz tartály és a benne lévő szivattyú költségét is! Rendszereink szinte minden esetben 1 nap alatt beépíthetőek. 1 m-nél nagyobb földtakarás esetén, kérd árajánlatunkat e-mailben vagy szakértő kollégáinktól!

A terület eléggé talajvizes, a környéken több tartály felúszott. Megoldható így is a tartály elhelyezése?

Természetesen van megoldásunk talajvíz/rétegvíz/belvíz esetére is. A műtárgyat ilyen esetekben duplafalú, betonozható kivitelben gyártjuk, úgymond felúszás elleni védelemmel látjuk el. Duplafalú tartályunknál a két fal közé vasalatot helyezünk el, majd bebetonozásra kerül az oldalfalak között, valamint a födém is. Ez azért a legjobb megoldás, mert a beton megadja a felúszás elleni védelmet, viszont a betont a külső műanyag palást védi, így a talajvíz nem fogja a betont károsítani. Árajánlatunkat kérd e-mailben vagy szakértő kollégáinktól!

A tartály fölött gépjárműforgalom lesz, térkövezni szeretnénk. Ez lehetséges?

Ezekre a helyzetekre is van megoldásunk. Jelen esetben erősített, betonozható, duplafalú tartály elhelyezését javasoljuk, öntöttvas fedlappal, mely felett a maximum 3,5 tonnás gépjárműforgalom, illetve a gépi tömörítés, burkolat elhelyezés gond nélkül lehetséges. Árajánlatunkat kérd e-mailben vagy szakértő kollégáinktól!

Mennyi garanciát vállal a cég a tartályra?

Tartálytesteinkre 10 év garancia érvényes.  Amennyiben a tartály beépítését is cégünktől rendeled meg, a beépítésre 1 év garanciát vállalunk. A kivitelezéseket saját, tapasztalt telepítő csapatainkkal végezzük teljes körűen, így nem szükséges külön alvállalkozókat felkeresni a csövezéshez, munkagödör ásáshoz stb. és a garancia is egy kézben összpontosul!

Mennyi ideig érvényes az árajánlat?

Árajánlataink 30 napig érvényesek.

Nagyon szimpatikus cégünk tevékenysége, de sajnos nem fér bele jelenleg a költségvetésünkbe. Van-e lehetőség részletfizetésre?

Igen, amennyiben igény van rá, jelezd részünkre és kollégáink tájékoztatnak a részletekről!

Kell-e a zárt tartályt engedélyeztetni?

Tartályaink teljesen vízzáróak és CE minősítéssel rendelkeznek, így ezeket nem szükséges engedélyeztetni.

Mennyi idő alatt tudják a rendszert kivitelezni?

Általában helyszíni bejárást követő írásos megrendeléstől számított 10, maximum 15 munkanapon belül el tudjuk végezni a tartály gyártását és telepítését, amennyiben sürgős lenne a tartály elhelyezés, kérjük, vedd fel kapcsolatot kollégáinkkal és együtt találunk megoldást!

Van-e lehetőség arra, hogy lássuk, mikor telik meg a tartály, anélkül, hogy belenéznénk, esetleg van-e lehetőség a tartály fedlapjának zárására?

A fedlapra napelemes szintjelzőt tudunk helyezni, mely egy megadott szintnél világítással jelezni fog, hogy érdemes szippantó autót hívni. A tartályokhoz egy fedlap záró szettet tudunk biztosítani, amennyiben igény van rá.

Grünwald Tudástár

Esővízgyűjtés előnyei

Esővízgyűjtés előnyei

Az esővízgyűjtés egy olyan fenntartható megoldás, amely hozzájárulhat a vízgazdálkodás hatékonyságához és a környezetvédelemhez. Az édesvíz egyre korlátozottabbá válik a világon, és a klímaváltozás hatására egyre nehezebbé válik a kiszámítható csapadékmennyiség. Ez...

Szennyvíztároló fontossága

Szennyvíztároló fontossága

A szennyvíztároló rendszerek kiemelkedő jelentőséggel bírnak a fenntartható vízgazdálkodás és a környezetvédelem területén. A városi élet és ipari tevékenységek fokozódó növekedésével a szennyvíz kezelése vált elengedhetetlenné a környezeti károk minimalizálása és a...

Házi szennyvíztisztítók fontossága

Házi szennyvíztisztítók fontossága

A házi szennyvíztisztítók jelentős szerepet játszanak a fenntartható vízgazdálkodásban és környezetvédelemben, különös tekintettel a háztartások vízhasználatának növekvő kihívásaira. Ezek a rendszerek lehetővé teszik, hogy a háztartások saját szennyvizüket hatékonyan...