Szennyvíztisztító rendszer – Szarvas – Békés vármegye

Grünwald szennyvíztisztító rendszerek kulcsrakészen, Szarvas, Békés Vármegye

Egy szarvasi járásban található tanyán telepítettük le a képen látható 4 LEÉ méretű biológiai szennyvíztisztító tartályt. A gyártási munkálatokhoz megrendelték tőlünk a beépítési csomagunkat is, amelyben garantált 1 napos telepítési idő volt megjelölve. A profi csapatunknak köszönhetően egy nap alatt végeztünk a szennyvíztisztító beépítésével, tereprendezéssel, illetve magával az átadással is.

Szarvas

Szarvas, Békés megye egyik legfontosabb városa, festői környezetben, a Körös-vidék szívében fekszik. A település történelme, kulturális öröksége és természeti szépségei miatt különleges helyet foglal el a Dél-Alföld térképén. Szarvas különleges atmoszférája, barátságos lakosai és sokszínű látnivalói évről évre egyre több látogatót vonzanak.

A város története egészen az őskorig nyúlik vissza, régészeti leletek tanúskodnak arról, hogy a terület már az újkőkorban is lakott volt. A település nevét először 1284-ben említik írásos dokumentumok. A török hódoltság idején Szarvas elnéptelenedett, de a 18. században újra benépesült, és fejlődésnek indult. Az újjátelepítéskor szlovák telepesek érkeztek, akik máig megőrizték kulturális örökségüket, aminek köszönhetően a városban a magyar mellett a szlovák hagyományok is meghatározóak.

Szarvas egyik legismertebb nevezetessége a Szarvasi Arborétum, amely Magyarország legnagyobb élő fagyűjteménye. Az arborétumot Bolza Pál alapította a 19. században, aki olasz származású volt, és „Pepi gróf kertje” néven emlegették. Az arborétum területén több mint 1600 növényfaj található, köztük számos egzotikus fafaj, amelyeket a világ különböző tájairól gyűjtöttek össze. Az Arborétum mellett található a Mini Magyarország makettpark, ahol hazánk nevezetes épületeinek kicsinyített másait tekinthetik meg az érdeklődők.

Szarvas város a modern kor követelményeinek megfelelően folyamatosan fejlődik, miközben megőrzi történelmi és kulturális örökségét. A város lakói büszkék gazdag múltjukra és elkötelezettek amellett, hogy Szarvas a jövőben is virágzó, élhető település maradjon. A városvezetés és a közösség közös célja, hogy Szarvas a régió egyik meghatározó kulturális és turisztikai központjává váljon.